sandraola.blogg.se

Everything has a new begining

110 Dagar kvar!!!

Publicerad 2014-04-27 01:49:20 i Allmänt

Längtar som bara den!! För jag skall till Holland :D Om 110dagar så sitter jag på ett plan ner till Holland för att gå på mitt första HARDSTYLE event. Kan inte fatta att det är sant... Något som jag velat göra flera flera flera år tillbaka. Lite av en dröm som nu kommer bli verklig, tillsammans med min underbara vän Kim och massa andra braigt folk :D

Decibel Outdoor Festival 2014 HERE I COME!!!!

Vilken dag.....

Publicerad 2014-04-24 15:16:17 i Allmänt

Var på dart träningen igår. Hämtade Jennifer i saxtorp och körde och träna.. Sen efter, tillbaka till Saxtorp och lämna henne sen hem och ta det lilla lugna och varva ner.. Blev lite förlänge med att sitta uppe men vad gör det om 100år? typ inget för då ligger man ju i graven. Hahaha* somnade runt halv 02.30 sen gick jag upp kl 06.30 pigg som en mört. Men somnade om ganska direkt när jag hade lämnat Novalie på dagis. Känns som man ändå har hunnit med mycket idag. Ringt och fixat med försäkringar både hund och bil. Fick hem en försäkring på bilen på 1960:- Och jag bara what?!! Jag betalade ju in 980kr förra månaden.. men dom hade gjort fel i systemet så det ordnade sig. Kunde riva räkningen med ett leende på läpparna och slipper betala försäkringen denna månaden då jag redan betalat fram till siste Maj. Pratade oxå med skade avd för bilen då min lille smarta make har skrvit fel skadedatum när jag blev påbackad. Jävla skillnad mellan den 14/2 och den 21/2 hahaha* Men men det löste sig tillslut. Sen var jag ute en lång tur med vovvan. Skönt väder ute med shit va kvamligt och klippigt det är.. Hoppas på att våromställningen kommer snart med massa regn åska och blixtar. Bara älskar det. Sitta i mörkret, tända massa ljus och mysa ner sig i soffan framför en bra film eller så.. 
I förr igår gjorde jag min spolning. Idag gjorde jag tester här hemma som inte riktigt ville som jag ville... men men kan ju fixa hem andra så det löser sig nog. Helvete!! Har glömt min medicin idag oxå. -.- Jag är inte så jävla komihågig som jag vill men det blir väll bättre med tiden som med allt annat. Tiden kommer ha sin gång. :D
 
Fick en kommentar från någon som kallar sig .... (punkt punkt punkt punkt) den 11/4. Denna någon saknar mig. Har ingen susning om vem det är men känner du dig träffad. Show me yourself. Haha* 
 
Nåväl... nu blir det duschen. Sen blir det bara att njuta av mina goingar här hemma, 
 
Puss och kram

I morgon gäller det!!

Publicerad 2014-04-24 02:30:39 i Allmänt

Då börjar allvaret. Spolningen klar. Jag är redo som attans! Nu kör vi så det ryker! Den 19e börjar nästa allvar! Går inget som jag vill är jag redo att dra vidare i livet! wiihooo!

Då va det dags..

Publicerad 2014-04-21 22:37:00 i Allmänt

i morgon skall man iväg och göra sin spolning. är rätt nervös men att jag bästase vännen Therese med mig kommer att underlätta. är fruktansvärt nervös men det kommer säkert gå skit bra. är lite rädd faktiskt om det kommer göra ont och känna smärta men vi får se. sen får vi hoppas på positivt besked nästa månad istället. Jag hatar verkligen vad jag går igenom. är ju verkligen en psykisk påfrestning både för mig och Ola men mest för mig skulle jag tro. Nog om det. Nu blir det att fixa med datorn som flippat ur. Typiskt att mina datorer har en förmåga att göra det när ola skall gå och lägga sig när det är han som kan det här med dator problem. nåväl... ha en fortsatt trevlig kväll alla.



Brennan Heart - F.I.O.F

Publicerad 2014-04-17 16:03:21 i Allmänt

You can do whatever the fuck you want
But if you walk this way you better fit in or fuck off!
Fit in or fuck off, motherfucker!

This is me, these are my people
We party harder than the others you know
We're born free, created equal
We can be friends if you respect the code

There's no room for hating in this life we love
It's either fit in.. or fuck off!

This is me, this is my music
I like it just a little harder sometimes
Now why don't we, go out and lose it
Freedom is free 'cause it's all in the mind

There's no room for hating in this life we love
It's either fit in Or fuck off!

This is me
This is my music

I like it just a little harder sometimes 

You can do whatever the fuck you want
But if you walk this way you better fit in or fuck off
Fit in or fuck off, motherfucker!

This is me, these are my people
We party harder than the others you know
We're born free, created equal
We can be friends if you respect the code

There's no room for hating in this life we love
It's either fit in... or fuck off!

This is me, this is my music
I like it just a little harder sometimes
Now why don't we, go out and lose it
Freedom is free 'cause it's all in the mind

There's no room for hating in this life we love
It's either fit in... or fuck off!

There's no room for hating in this life we love
It's either fit in Or fuck off!

Fit in... or fuck off!

Tålamod....

Publicerad 2014-04-11 23:59:19 i Allmänt

...jo det har jag men inte så länge. Blir ju sjukt jobbigt att ha tålamod större delar av typ månader, veckor och vanlig tid. Jobbigt att bara vänta och vänta och vänta... Känns som att jag inte göra annat! Trötta mig! Men men nu om 7min är det bara 4dagar kvar sen får vi se om jag har nån lycka denna gång. Chanserna är ju 50/50! Vad jag tycker om det vet nog alla. Så absolut inget nytt. Så länge som jag väntar så får jag njuta av det bästa jag har i mitt liv! Novalie Ola Therese Kim Emmelie Linda Carolin Ludde Mamma Styvfar och så klart Missipissi :) Nu säger denna mamma Gonatt!
puss hajj ♥





underbart!!!

Publicerad 2014-04-07 23:26:02 i Allmänt

förra veckan fick jag inbokat möte med min "nya" arbetsplats i lund så den 23/4 kl 14 blir det pappers arbeten och påskrivning. Är så taggad och det skall bli så kul att börja arbeta med en gammal arbetskollega som nu kommer bli min kommande chef.

Idag ringde gyn och har fått ny tid till spolning den 22/4 kl 16. Det blev ju inget sist då jag fick veta att jag var svårt sjuk. Men nu är jag friskförklarad med livs medicinering så länge jag lever. givetvis så kommer en av dem bästa att följa med mig. Min fina Therese ♥ Såna som henne växer inte på träd och tacka fan för det! Hon är lätt den bästa väninna jag har i mitt liv!
Finns inte en jävel som kan ersätta henne♥

Hela veckan.... eller ja det känns som hela månaden har man kämpat på trots det bara varit 6 dagar. men har 2 dagar kvar sen blir det paus :P Det är jobbigt att bruka allvar när det väl gäller men men... kommer kanske något positivt ur det hela.

Nu blir det natt! Puss och Kram ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela