sandraola.blogg.se

Everything has a new begining

Längtan är stor!

Publicerad 2013-09-29 01:57:02 i Allmänt

Längtan är enorm efter lillknodd.
Längtan efter min mamma som bara jobbar hela tiden. Jag vet är mycket nu när hon har öppnat affär på väla oxå.
Längtan efter att få boka dom där biljetterna ner till Spanien i Dec så vi kan åka till kommande sommar.
Längtan att få fira julen som en hel familj hos mina föräldrar.
Längtan efter att få flytta till det där dröm huset.
Längtan att få stå där i kyrkan framme vid altaret med min underbara älskling.
Längtan till Novalie skall få sitt lilla syskon / syskonen.
Längtan efter det där dröm jobbet!

Ajaa... Listan kan göras lång...
Nu säger denna flickan go natt.
Och till en annan flicka E, du vet att du är älskad och betydelsefull ♥



New me!

Publicerad 2013-09-22 19:36:12 i Allmänt










Tack älskade Josephine Nielsen för ett fantastiskt arbete med mitt hår. Är super nöjd! Du är verkligen min mirakel kvinna! ♥ Och tack finaste Emilia för sällskapet under nästan hela dagen förutom när du smet och träffade människa som jag och josephine sa till dig att INTE träffa. men och andra sidan hoppas jag hon den är tjockesmocke människan får reda på det så hon kan dampa loss och böla lite. Du skulle skrivit hans namn i din blogg bara för att. fan va kul! aja älskar er mina små bonus systrar ♥

O.o

Publicerad 2013-09-18 23:04:18 i Allmänt

att ens folk orkar leva med sig själva. Såna saker som är en självklarhet i vardagen för normalt intillgenta människor ser såna människor som är lite mindre intelligenta som utmaning och tycker dom va så jävla bra för att dom i normala fall aldrig gjort! det är så jävla pinsamt att det är skrattretande! men nån gång växer dem väll oxå upp och förstår att det dom gjort inte var så jävla märkvärdigt. haha LOL på dig!

Längtan!!

Publicerad 2013-09-13 21:05:30 i Allmänt

Finns många saker i mitt liv som jag bara längtar så efter. Resa med min familj. Längtar efter bebis. Längtar efter att få spendera julen med min familj hos min familj. Men allt känns så långt borta... Men hoppas på att tiden skall gå fort så längtan inte hinner göra sig påmind.

*I DONT CARE I LOVE IT!!! I DONT CARE I LOVE IT I LOVE IT!!*

Ojojoj...

Publicerad 2013-09-08 15:52:07 i Allmänt

Avudsjuk?! Tydligen... Visst svider det gumman?.. Tyvärr kommer det svida så länge du inte kan släppa det som just nu är och har varit. En vacker vaknar du. För nu drömmer du bara. Kan inte vara lätt att inte ha mer än 1 nära vän och många ytliga kompisar. Ser ju verkligen hur många som bryr sig om dig och verkligen visar hur viktigt du är och vad du gör med ditt liv för dem. typ nada!! Haha!! Måste verkligen öppna ett fett jävla köttigt sår i dig när du ser hur bra andra har det, hur roligt andra har det OCH hur dom lyckas behålla det som du så fint slarvade bort för något som aldrig kommer hålla i längden. Sök hjälp för fan! Vi är lyckliga vi är en familj. Du... du är bara äcklig! Du har en sjuklig besatthet som skrämmer många. Mig skrämmer du definitivt inte! Bit nu i det sura äpplet för det var du som ville sätta tänderna i det. Och vi skrattar fortfarande åt dig och det är inte bara vi 2 utan många andra som en gång stod dig nära som oxå skrattar åt dig. Du är misslyckad! Du tror på dina egna lögner och drömmar och gör allt för att hålla fast i dem men jag skall se dig rasa. Men lev du i din fantasi värld en vacker dag spricker din bubbla. Du är en ond människa som bara vill andra illa. och att du inte ser vad du har gjort? har du inget samvete människa?! Du borde skämmas!!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela