sandraola.blogg.se

Everything has a new begining

Mys Kväll!!

Publicerad 2013-10-29 01:58:00 i Allmänt

Haft en underbar dag med min älskade idag.. Hämtat och lämnat saker som köpts och sålts på loppis. Fixat vägg-text på ena väggen i vardagsrummet. Borrat upp tavel-hyllor. Satt upp gardiner i vardagsrummet. Nu börjar det ju bli riktigt hemtrevligt! :P 
 
Fick hem Novalies dagis foto idag och hon blev så fin på det min älskade lilla sessa. 
Novalie har varit med bästaste Therese hela dagen idag och lekt med Linus, Lukas och Melvin.
 
Själv har man fått mycket gjort städat tvättat och lagat mat.. Underbart gott blev det... Det skall bli ett recept i min nystartade recept samling. MUMMA!!! :D haha*
 
Nåväl... fick ett sms av finaste Therese när vi precis skulle sätta oss och äta om vi var sugna på glögg och det var vi ju. Kommer in och västa julkänslan med glögg samt världens ost-skiva serverades. NOMNOMNOM ;D 
Sen blev det massa mys och prat sen såg vi ensam mamma söker sen gick vi in till oss igen. 
Novalie har fått försig att hon skall sova på golvet numera. Fattar ingenting. haha* å bara att lyfta ner madrassen från sängen och bädda ner henne på golvet. Tokiga tösen. Jag älskar henne så enormt mycket!! Mitt lilla liv. 
 
Vad har mer hänt idag då?... Ummm..... Ja det har varit världens storm ju... haha* Säger bara stackars lilla Misty. Har aldrig någonsin sett en hund flyga iväg som henne. Och hur hon verkligen kämpade att vara stabil när hon bajsa. Det var en rolig synd för ögat.. Lilla fisevovvan. Min lilla baaaajbiiss!! <3
 
Nä nu blir det spela lite innan det åter blir dags att gå och nanna.
Ha det bra. 
 
One time a Joker always a Joker... Why so serious?..... ;D Hahahahaha* Eller vad säger du Emmie? :P
 
 
Natti natti

Söndag!

Publicerad 2013-10-28 00:29:12 i Allmänt

Novalie valde att sova borta igår. Nere hos grannens tös Ida. Enligt Sofia hade töserna vaknar kl 05.20 och det är inte likt mitt lilla hjärta att vakna så tidigt. Flickorna kom upp här vid kl 09 och Ola hade varit iväg och köpte frukost till oss.
Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och körde till Väla för att hälsa på mamma och handla Halloween kläder till Novalie. Hon skall ju springa runt och busa och skrämmas med dom andra barnen till helgen. När vi var klara åkte vi hem och hittade en super fin skänk inne på loppisen som vi åkte för att hämta. och fint blev det!!



Sen lagade min älskling mat till oss. Satt och pratade mycket om hur vårt år varit än så länge och det har inte kunnat varit mycket bättre faktiskt. Lyckan bor i vårt hem och lyckliga är vi som bara den.

I morgon skall det fixas här hemma. Har sålt massor av saker på loppisen så folk kommer och hämtar sina saker under dagen. Under tiden skall vi få upp lite tavel hyllor och vi skall fixa upp gardinstänger och gardiner. Vi skall oxå ta en redig körare i förrådet för att hitta fler loppis saker. Älskar att tjäna pengar på sånt man inte vill ha mer liksom. Kul att andra får användning flr det.

Bingo spelade vi idag också men ingen vinst denna gången heller.
Nog om denna dagen nu blir det natti!




Puss och Kram ♥

Peak Performance ♥

Publicerad 2013-10-25 02:20:55 i Allmänt

Jag bara älskar att bli bortskämd av min mamma. ♥ Fick världens snyggaste och en av de dyraste jackorna jag någonsin haft på mig som köptes på InterSport idag. En Peak Performance jacka. jag bara dööööör så snygg den är! Skulle egentligen inte åkt till Väla utan till Nova men något sade mig att vi skulle åka till Väla och det gjorde vi. Då det blev en liten Mor och Dotter dag tillsammans med Mormor.

Novalie fick handla för sina pengar som hon sålt sina leksaker för.
Blev ett par nya byxor 2st långärmade snygga tunikor-tröjor.
Jon fick en ny plånbok att ha i sin lilla väska. Sen blev det Hawaii pizza på restaurang Lilla Italien.

Jag köpte mig ett läppstift som jag letat hela Skåne runt efter. Och jag hittade det på Lindex precis som Josse sa till mig. :P

Hmmm... ja just det sen köpte jag gelé-wax till gubbstrutten.

Sen kom jag och novalie hem trött som bara den. Jag mer eller mindre bara dök ner i Olas famn och Novalie i sin säng.

Nu kallar sängen på mig så natti natti ♥



Bingolotto!

Publicerad 2013-10-20 19:56:35 i Allmänt

jävla lotter som man inte vinner på!
Men har man tur i kärlek så behöver man inte tur i spel ;-)

Usch längtar efter den där hel duschen som jag skall göra på tisdag. Lite klyddigt att inte kunna hel duscha mer än 2ggr i veckan. Men men tur det inte kommer vara så hela livet.

Nä nu måste jag sluta skriva. Gubben kräver mys haha och det skall han få!! :-D

Lång dag..

Publicerad 2013-10-15 23:16:09 i Allmänt

varit en lång dag på salongen idag. Men faktiskt har det varit riktigt trevligt att träffa Josse och umgås en hel dag. Färga håret brunt. Det skulle ju inte hända idag men vi fick impuls! Så kan det vara.

Njuter av tillvaron för tillfället. Underbart har jag det! Underbar familj underbara vänner och så klart underbara nära och kära.

Mycket som händer och sker i vårt liv nu men det betyder att vi är på rätt väg.
Hormonerna gör sig påmind och började med tabletterna idag för denna månaden och slutar den 19e igen. Hoppas så innerligt atr nästa månad kommer bli så jävla mycket bättre när jag nu tar 3-7 istället för 5-9. Många som håller tummarna men håll för jösses inte föe hårt! haha*

På söndag kommer eventuellt mange, Caroline och lilla Thea hit. Eller ja dom kommer för Caroline skulle bara snacka med mange först men der blir nog inga problem. Så det bingo söndag med god mat och dryck. :)

Nu blir det lite serier, ensam mamma söker och lite bingo på nätet :p

sov gott alla! Natti natti ♥



New me! ♥

Publicerad 2013-10-15 20:29:16 i Allmänt

Tack söta Josephine för all hjälp idag ♥



Mys mys ♥

Publicerad 2013-10-14 22:47:59 i Allmänt

Kladdkaka i ugnen, mys med älsklingen i våra one pieces, kisserunda med bäbis sen blir det tv mys. upp halv 8 i morgon bitti, lämna fisen på dagis kl 9 sen köra till kågeröd och hämta min mirakel kvinna Josse super fin. Blir att åka in till salongen fixa lite med håret eller ja.. Vi skall sätta om allt. Och nu är det höst så im going back to be brunette!... eller ja kanske får se helt enkelt. nu skall kakan ut. tjiiiiing!

Lite ledsen...

Publicerad 2013-10-14 00:59:41 i Allmänt

Tabletterna funkade inte som dem skulle så det blir att dubbla hormonerna. Tur att jag inte tar min adhd medicin medans jag mixtrar med hormoner. Tror på allvar folk hade blivit lite konfundersamma annars. haha*

Puhh idag har vi städat hela lägenheten från golv till tak och det behövdes. Hittade ett brev under min byrå som tillhör ett ex! Skrynkla och kastade i papperskorgen. Fan skall jag med det till. Ajaa så kan det vara.

Mammsi och pappsi kom idag och hälsade på. Jag och min underbara man som är kock bjöd på 3 rätters. Jag fixade ihopa rätterna med ingredienser och han tillagade det. Svin gott!
Mamma var jätte nöjd och pappsi likaså.
Skönt att ha dem hemma från jobb och att se dem slappna av på det sätter nör de kommer bort hemifrån samt jobbet är helt ofattbart. Känns som mina föräldrar kommer jobba ihjäl sig. Vilket jag definitivt inte hoppas.

Nåväl... kvällen var mysig och trevlig nu väntar disken på mig i morgon. orkar verkligen inte ställa mig och ta den nu.
Min snutte sover så gott så, Novalie och Misty likaså.
Nu är det bara jag som skall krypa ner och det gör jag med all rätt nöjd och belåten.

Natti natti :) ♥ Älskar mina nära och kära ni betyder enormt mycket för mig.♥

Trevligt!

Publicerad 2013-10-12 01:04:51 i Allmänt

Har haft en mycket trevlig kväll med god mat, vinst till sverige som nu är redo för vm! Barnen lekte så fint idag och vi tackar Caroline och Mange för en lyckad afton. Nästa gång kör vi poker! :)

Nu blir det nog att sova. Skall upp tidigt och lämna novalie på dansskolan, sen skall vi åka och handla presenter till Linus och Therese. Skall ju på kalas hela kvällen i morgon. Sen på söndag blir det sovmorgon, städning, förbereda maten och sen kommer mammsi och styvpappsi hit och håller middag och kväll med oss. :)
Kommer bli jätte mysigt.

Nä natti natti! När jag vaknar kan det vara början på ett nytt men ändå pågående liv. ♥ Mina närmaste vet och det räcker så :)

Puss och Kram till alla mina nära och kära

Påväg till Malmö!

Publicerad 2013-10-11 18:09:14 i Allmänt

Daga att åka och hälsa på Mange Caroline och lilla Thea. Blir pizzamys och fotboll ikväll *suck för fotboll*
Jag bara hatar att missa Idol ju :(

Ajaa blir säkert en trevlig kväll ändå.
Tack finaste Therese för att du hjälpte mig med mitt hår :)

Verkligen kul att mina fina underbaring Emilia har hittat sin själsfrände. Grattis gumman detta är du värd. Bry dig inte om vad andra tycker eller säger. Bara följ ditt hjärta du går på rätt väg nu. Älskar dig ♥


Mmm... Jag då? jag är jag... unik på bara mitt sätt... men lite finare lite bättre!



Ehhmm..

Publicerad 2013-10-10 00:09:05 i Allmänt

Asså ... ja jag vet inte vart jag skall börja! hahaha* Jag har aldrig varit med om att någon avundas mig. Jag tar det nog som en komplimang. Att någon försöker att kopiera mig är bara helt sjukt kul! Fruktansvärt roligt att den här människan aldrig kommer bli som mig eller att se ut som mig. När folk tittar på oss så är det jag som ser ut som 25år och du ser bara gammal ut. Skrattretande till max! Ajaa... tur man ser ung ut och att man har en väl tränad kropp. Asså jag har aldrig varit så nöjd med mig själv som jag är nu.

Livet är bra underbart!!

Älskar min snutte så mycket han är verkligen allt och mera där till. Lyckan är total med honom. Min fina älskling!




Mamma ringde ju häromdagen och vi bestämde att julafton kommer vara hemma hos oss i år. :D Jag skall stå för allt! Julbak Julmat dekoration ja allt. och det bästa är att vi skall fira julen tillsammans 3 generationer. Kommer bli den bästa julen i hela mitt liv!

Myskväll.

Publicerad 2013-10-06 20:16:44 i Allmänt

Idag åkte jag och Therese på loppis i staffanstorp. Vi har blivit riktigt loppis beroende. Sjukt kul är det! Köpte en riktigt snygg svart tröja och ett diadem för 25kr och ett lucia linne för 5kr. Novalie blev så glad att hon fått det att hon sover i det just nu. haha*

När vi kom hem gick Therese in till sig och jag in till mig. Ola satt och spelade GTA och novalie hade disco. Jag satte mig och spelade lite på mitt eget spel sen åkte jag och handlade ingredienser till dagens middag som blev tacos. Riktigt mumsigt!
Sen efter maten plockade vi fram våra bingolotter på ipaden och spelade.

Nu har vi tv mys jag och stora älsklingen. Om ett par timmar kallar sängen upo tidigt i morgon lämna novalie på dagis och jag skall hem och städa som vanligt.

Sen är jag väldigt spänd inför helgen...
Usch vet inte vad jag skall tänka eller vad jag skall tro. Det är ju så jävla många dagar till Lördag. Kan kan jag ju göra innan men frågan är om jag verkligen vill.
Nä nog om det! Nu är det ut och kissa med vovven. ♥

Kanske skriver ett natta inlägg om jag orkar. Natti natt så länge!





Helsingborg!!!

Publicerad 2013-10-04 01:10:00 i Allmänt

idag har jag varit i påarp lämnat min lilla febriga fis till sin moster. jag var tvungen att sticka iväg till Landskrona till salongen fixa håret och flabba och snick snacka med josephine och Emilia. mina fina sötproppar! vad skulle jag gjort utan er?! ummm... bra fråga.. mysigt att träffa mina små tjajor! ♥ Håret mitt är kanon och så emilias oxå som ratade sin utväxt idag. efter salongen åkte åkte jag hem till systeryster igen och körde vi till ica och handlade glass! efter ett par timmar så blev vi över hungriga och in till Burger King vi körde. Så jävla nice att bara svulla och må underbart. efter maten åkte vi till monki och väntade hem dem och dem kom. Novalie fick med sig 3 guld tior så hon kan handla lördags godis :P Nog om det! när vi kom hem så satt min stora älskling och spelade GTA på xboxen. Är jag förvånad? svar nej! Förtjänar han detta? svar nej! Kan jag unna honom detta? Klart jag kan!! Han behöver all avkoppling han kan då när han kommer hem från jobb. Och vilken man behöver inte det? :p *fniss*Novalie lade sig kl 21.15 den där febern spökar ju som bara den va precis inne och tempa henne men ingen feber slår väll på om nån timme. Längtar att få kunna sova ut i helgen med tanke på en hel veckas natta spring varannan timme. Men allt för min lilla älskade älskling. Nu dags att försöka krypa ner i sängen hos mina fina man. ♥ Natti natti

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela