sandraola.blogg.se

Everything has a new begining

Söndag!

Publicerad 2013-10-28 00:29:12 i Allmänt

Novalie valde att sova borta igår. Nere hos grannens tös Ida. Enligt Sofia hade töserna vaknar kl 05.20 och det är inte likt mitt lilla hjärta att vakna så tidigt. Flickorna kom upp här vid kl 09 och Ola hade varit iväg och köpte frukost till oss.
Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och körde till Väla för att hälsa på mamma och handla Halloween kläder till Novalie. Hon skall ju springa runt och busa och skrämmas med dom andra barnen till helgen. När vi var klara åkte vi hem och hittade en super fin skänk inne på loppisen som vi åkte för att hämta. och fint blev det!!



Sen lagade min älskling mat till oss. Satt och pratade mycket om hur vårt år varit än så länge och det har inte kunnat varit mycket bättre faktiskt. Lyckan bor i vårt hem och lyckliga är vi som bara den.

I morgon skall det fixas här hemma. Har sålt massor av saker på loppisen så folk kommer och hämtar sina saker under dagen. Under tiden skall vi få upp lite tavel hyllor och vi skall fixa upp gardinstänger och gardiner. Vi skall oxå ta en redig körare i förrådet för att hitta fler loppis saker. Älskar att tjäna pengar på sånt man inte vill ha mer liksom. Kul att andra får användning flr det.

Bingo spelade vi idag också men ingen vinst denna gången heller.
Nog om denna dagen nu blir det natti!




Puss och Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela