sandraola.blogg.se

Everything has a new begining

så var det då helgen.

Publicerad 2014-06-29 00:41:20 i Allmänt

jodå panik hade jag för att hitta barnvakt för att vi skulle på middag med olas arbetskollegor. och som tur va hade jag Emilia som ville ställa upp även om hon skuöle jobba natt. Novalie har ju tjatat om mamma Annelie hela veckan så vi trodde alla att hon skulle sova med mamma Annelie men icke. Det slutade med att Novalie sov med Josephine istället :) Så tack Emilia för barn pass under eftermiddagen och tidig kväll och tack Josse för senare kväll samt hela natten och tack mamma Annelie för att novalie fick vara hos er så vi kunde gå på middag samt ha en barnfri fredag. Detta behövde vi och detta hade varit omöjligt om ni inye ställt upp för oss. ni är guld värda. Änglar är vad ni är. ♥

Idag lördag hämtade vi novalie halv 10 i morse. sen åkte vi hem duschade och fixade till oss för Mollies dop. efter dopet så åkte vi på kalas till min svågers barn som fyllde år. svärmor och lite annat folk var där och alltid lila trevligt men fy vad trött jag var.. nu ligger jag här i sängen och skall försöka sova. misty ligger och gruffar på något men men.. i morgon böir det att åka o hämta min bil i Malmö. sen får vi se om jag åker med ut till svärfar en sväng men det lutar inte dit behöver vila för en ny jobbe vecka. men det kan ju hinna ändra sig till i morgon. nu blir det tv sen natttttttii ♥

ja just det.... va ju hos min mirakel kvinna josse i torsdags och fixade mitt hår sommar fint. bjuder på en bild :)





Helgen!

Publicerad 2014-06-15 14:04:27 i Allmänt

Ja den lider då mot sitt slut. Hade en underbar fredags kväll med Emilia som sov över här trots att hon sov bort näatan hela kvällen. Mycket trött tjej haha men jag älskar henne ändå. bjuder på en bild sen. Tror dock att hon saknat att sova i vår soffa därför somnade hon. haha* på lördags morgonen kom pappa Peter och mamma Anneli och hämtade upp den trötta tjejen för dom sjulle iväg till Hässleholm och titta på Marcus när han skulle tävla i mini golf.
Får väll ta och bjuda hit Emilia och marcus på grill nu när semestern närmar sig.



Igår så hade jag migrän koma och sov nästan hela dagen. Blir att åka in till akuten på tisdag efter jobb och få en tid till utsugning av infektionen. Orkar inte med det längre. Idag söndag tar vi det bara lugnt. Bingolotto ikväll. Sen har vi bokat våran semester. Och gissa vad!! vi skall till Böda på Öland :) kommer bli såå mysigt!! så vecka 31 skall vi vara borta en hel vecka. Kanske vi bjuder upp lite folk för mysig grill kväll :)

Nu blir det att vila. tjiiing

som sagt!

Publicerad 2014-06-03 13:58:30 i Allmänt

Kärlek till min stora Älskling som är sjuk. Blir att ta hand om honom efter jobb och när han kommer hem från sitt jobb.

Kärlek till min underbara dotter som fyller 5år om 1 mån. vart tar tiden vägen. kalas på busfabriken blir det för henne. :)

Kärlek till min fina Emilia som fyller år i morgon. ♥ Tror hennes dag kommer bli helt fantastiskt.



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela