sandraola.blogg.se

Everything has a new begining

Ugh,,,

Publicerad 2014-03-26 01:34:14 i Allmänt

Det va något jag skulle blogga om men nu kommer jag fan inte ihåg det... Som jag sa innan, minnet sviker fan och det gör det på en hundradels sekund. Sjukt jävla irriterande. Ajaa som sagt det va något... Men skriver lite om något så kanske det ploppar fram till mig. 
 
Idag den 25mars va det våffeldagen. Men även min och Olas årsdag. "8år".... Fattar inte det 8år!! Ajaaa nu räknar jag sammanlagt och bortser från 4 månder jag förlorade med ola år 2012.
4månader som stals från mitt liv och som jag faktiskt har glömt bort vad som hände. haha* som det kan bli! 
Men 8år... shit... tiden går fan helt påtok för fort. Vart springer tiden iväg?! Jag är färdigutbildad. Jag är undersköterska. Jag har snart mitt nya jobb. Levt tillsammans med Ola i 1år nu och tillsammans med vår dotter. Vem hade kunnat ana det? Jo Tina såklart! Hon var den ända som sa att det skulle bli jag och Ola igen det året det tog första gången.. Men det va ju aldrig riktigt slut ändå.. Vi flyttade ifrån varandra men vi träffades ju ändå och umgicks och jaaa...... ni vet..... Tills den dagen vi insåg att vi kan inte vara utan varandra och nu sitter vi här idag. 
Jag har oxå lyckats besegra min sjukdom med mitt kommande livslånga medicinerande men även detta skall hjälpa mig med mycket annat på vägen. Det skall bli så skönt när längtan inte kommer bli lika lång efter vår 4e familjemedlem. :) 
 
Hmm.... Nä jag kommer inte på vad det var jag skulle säga.. Men Kärlek till alla mina syskon. Mamma pappa, pappa och Anna. Mina underbara bästa vänner Therese, Kim, Malin och Tina. Och massa kärlek så klart till Min fina Ola och Novalie, hunden och fiskarna. hahaha* 
 
Nu tror jag att sängen kallar på mig. Har en full dag i morgon. Lämna och hämta fisen på dagis, Ringa hela dagen, betala räkningar, äta, duscha, tillfixning, och iväg och spela dart. Blir en lång dag och hemgång sent. men men det är som vanligt. umm.... sängen va det ja.. :D Natti hajj hajj

Mrs a lil better and a lil nicer

Publicerad 2014-03-23 23:26:51 i Allmänt

Denna tjejen mår fan bra! Mina hormoner är på topp min sköldkörtel är tillbaka till normal funktion. Men Levaxin får jag leva med hela livet. Men så länge jag mår så här är det bara underbart! Darten går så jävla bra! Stora jobbet är på gång! Älskar mina vänner! Älskar min familj! Älskar DIG! ♥






Helgen.

Publicerad 2014-03-16 23:52:09 i Allmänt

Har haft en helt perfekt helg. Skall bara komma ihåg vad aom blivit gjort. Minnet sviker ju duktig pga av min sjukdom. Tappar tråden ofta i samtal, kommer jag på något jag skall göra eller säga eller handla så på en hundradels sekund så är det glömt. Känns hemskt.... Men vafan gör man?.. Hoppas att min medicin kommer hjälpa mig tillbaka... Fredags vad jag kommer ihåg spenderade jag med Kim. Spelade in nya intron i hans mini studio. Först åkte vi in till net on net och handlade ett par nya hörlurar till mig. Så jävla apsnygga är helt hypad fortfarande. Tycker om att spela in intron med Kim och att han använder min röst i sina mixar är sjukt kul!! Sen att man får beröm från massa "fans" driver mig mer till att göra bättre ifrån mig. Det värmer mitt hjärta.



Igår va vi och handlade ett akvarium med massa saker i och idag blev det massa fiskar. Misty är helt förtjust i dem. Krafsar på glaset och vill leka med dem. haha men det går ju faktiskt inte. Senare på kvällen kom syster Linda på besök och vi hade vår vanliga myskväll med mat, tv och prat om trevligheter :)

Idag köpte vi som sagt lite nya fiskar. Rolle vår lilla kampfisk han trivdes inte att vara ensam nu känns det som att det helt plötsligt är för mycket fiskar haha* Men han trivs och är glad och inte så deppig längre. I förmiddags åkte vi till Småland och var på älg-safari det skall vi absolut göra om. Jag hade en flåsande bisonoxe mitt i huet när jag satt i bilen med rutan nerrullad och jag va rädd.. faktiskt... haha Älgarna va så söta!!! Novalie klappade dem och pussade en älg bebis på mulen. ♥ Efter safarin satte vi oss ner för lite picknick i solen. Vi hade underbart väder där uppe. Blev rostbiffs smörgåsar och varm choklad :) När vi sen kom hem blev det bingolotto spel. Så jävla nära så jävla stora vinster så sjukt att jag lackade ur att vi inte vann. Jävla skit spel!! Men kul är det.








Nu ligger jag här i sängen kollar på tv. Novalie har lite feber så ingen dagis för henne i morgon. Hon får följa med mig till läkaren och ta mitt blodprov. Skall bara komma ihåg att inte ta min pilla till frukosten i morgon. Det här med minnet igen asså..... o.O Efter det blir det handla bullar. Bonus bror Janne kommer ju i morgon och putsar fönsterna och då blir det gofika :) Samtidigt skall jag jaga rätt på min sius handläggare. Och han är INTE den lättaste att få tag på. Blir trött på honom i mellanåt asså. Ajaa... Nu blir det natti. Långt inlägg blev det oxå.

Puss och kram alla fina ♥

14/3-14

Publicerad 2014-03-14 12:56:27 i Allmänt

Nåväl... Har börjat på mina Levaxin nu. Efter många om och men fick jag tabletter utskriva av min gyn eftersom vårdcentralen vägrade medicinera mig. Idag skulle jag har tagit nya blodprover för att se om jag behöver öka min medicin. MEN, jag har liksom inte riktigt fått den informationen om att jag inte skulle ta min pilla idag innan jag skall göra TSH- testet så jag skall ner på måndag igen och då skall jag inte ta min pilla innan provtagningen. Dessa 2 första veckor att jag faktiskt kännt jag mår bättre.Min ena bihåla som jag haft stora problem med i 4.5år tänker jag inte ens på längre.. Jag kan andas under natten, det är inte stop i snoken varje gång jag vaknar samt att jag har inte kännt av värmesvallningar och den extrema frusenheten. Iallafall inte fram tills i onsdags. Då började det komma igång igen. Så jag personligen tror det är dgs att höja dosen. Men som sagt inte jag som avgör det utan min gyn. Så nytt blodprov nästa vecka och ev höjning av Levaxinen.
 
Skolan... Ja hur gick det med den? Jo det gick fint. Är färdig och blev färdig 2 veckor innan ;) Snacka om att vara ett läshue. haha* Är nu undersköterska med yrkesinriktning på funktionshinder och psykiatri. Betygen mina va fantastiska 9st A och 5st B. Vilket resulterade i att jag fick världens Michael Kors plånbok av mamma och pappa i "examens" present. :) Annars funderar jag starkt på att söka jobb inom kiminalvården, Undersköterska inom psykiatrin i kriminalvården eller undersköterska inom funktionshinder/funktionsnedsättningar inom Lss. Båda låter så extremt lockande. Har faktiskt ett jobb på G nu. Skall träffa min SiuS-handläggare på måndag och dra igång ute på en Daglig verksamhet som inriktar sig på Musik, sång och dans. Det är ju bara så min grej. Och att få jobba med en gammal kollega som numera är gruppchef kan fan inte bli bättre. Just nu känns det som jag vill så mycket :D Men men, ett steg i taget sen är jag i mål :)
 
Hur ser det ut annars i livet. Jofan det rullar på som det skall. Janne min fina bonusbror (store brossan jag aldrig fick) Kommer hit på måndag och putsa alla våra fönster :) Det ända han vlle ha va en kopp kaffe för jobbet men skall nog bjuda honom på en liten kaka oxå eller lite lunch. :) 
 
Darten har haft spel uppehåll i matcher nu i 2 veckor så nästa helg drar det igång igen. Skall bli så kul att tävla igen. Hålelr på att försöka sätta ihopa ett nytt C-lag så är det nån som vill spela så hör av er. 
 
Annars i helgen händer det inte allt för mycket. Idag skall jag hem till bästaste killkompisen Kim och fixa med inspelningen av hans och Danys nya mix. Kommer bli en galen kväll. Men först skall vi flänga runt och hitta nya hörlurar till mig och jag har siktat in mig på ett par ett par rosa Beats by Dr Dre Mixr designade av David Guetta. Kostar 2000kr men det är det värt. Man får ju vad man betalar  för sägs det. :P  Så ikväll blir det KIMSAN kväll för hela slanten. På lördag skall novalie till dansskolan som vanligt sen skall vi åka och handla ett akvarium till Novalie med många fiskar :) Så vi har att göra hela lördagen :P På söndag är det tänkt att vi sticker upp till Småland, snarare Markaryd på älgsafari och grillning :) Frågade Therese och pojkarna om dom ville förlja med och hon skulle höra sig för med dem :) Så det blir en händelserik helg. 
 
Ugh,,,, Känns som om jag hade behövt nanna en stund för at orka med kvällen. Så skall nog vila ögonen en timme. Jaja postar lite bilder bilder sen :P Ha en underbar helg allihopa. :)
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela