sandraola.blogg.se

Everything has a new begining

.....

Publicerad 2014-01-28 01:38:20 i Allmänt

I DONT CARE!!! I LOVE IT!!! I DON'T CARE!! I LOVE IT I LOVE IT!!!

Häftig låt som bär på minnen! Nog om det!
1år sedan vi fann varandra igen älskling!
Lyckan är total! 6dagar sen börjar vi vårt livs nya resa! Underbart! Och snart får jag hem mina bebisar! Gahh mycket som händer nu. Snart börjar man ju skolan oxå.
Vi kanske ses!!! haha! I dont care!
I LOOOOOVE IT!!! ♥

PUSS OCH HAJ PÅ DAJ! Sånt sär man är egentligen men lyckan bara sprudlar från alla håll och kanter! Och då får man flippa loss. Tjingeling!!

Känslan....

Publicerad 2014-01-23 19:18:12 i Allmänt

Jaa... Känslan är verkligen underbar. Tro det eller ej med detta "dumhuet" denna osmarta och puckade brud (enligt vissa) Har kommit in på validering :D Så den 10e feb sätter man sig i skolbänken igen. Och i Malmö dessutom. 
Underbrara känsla att komma in på utbildningen så snabbt när man sökte igår morse sen riger dem idag och säger att jag börjar den 10e feb. Jag bara OMG!! Jag känner mig så jävla bra, så jävla bäst!! Nu händer det fantamaj grajor hela tiden. 
 
Först nu den 3e feb släpper den första och största stenen.
Sen nu den 10e feb släpper den andra stenen.
 
Kan fan inte beskriva känslan med ord.. Man måste ha den för att kunna känna den. 
Och jag är så jävla glad att jag har så många som verkligen bryr sig och gör mig stark som får mig till att ge mig tusan på att jag skall klara detta. Hur mycket jag än har att tänka på, hur mycket jag än har att göra så kommer detta äntligen gå vägen. Mitt liv kommer att förändras på båda planen. SKÖÖÖNT att göra något med sitt liv. 
Finns ju dem som inte gör det. Synd om dem. haha* Men jag... Ja jag är fan fördjävla bra asså!!
 
Nog om att sväva på fluff-molnen. 
Idag blir det hårdträning här hemma. Har min första match på Lördag i Teckomatorp. Och vinna på hemmaplan måste man ju fan göra annars är man kass. *nu skall jag nog inte säga för möed* haha*
Kommer bli jätte skoj. Har ju mina underbara familj vid min sida. Syster Emmelie, Syster Carolin, Kusinen Sabina, Plast-mor Anna och så klart den stolta Pappsen Danne. 
 
Nu nog om detta. Bjuder på en skojsig bild som bara är så jävla kul. Min Humor!! haha*
 
 
Ha en fortsatt trevlg helg alla fina. <3
 

Lönt att fortsätta?!

Publicerad 2014-01-21 20:47:30 i Allmänt

Ehh nää.. Men men har man inget bättre för sig och har alldeles för mycket fritid så klart man skall utnyttja den tiden. Va roligt!!! Haha Like i care.. Nope.

Till dig fina!
Asså när jag pratar med dig gör du mig glad. Att du ser mig för människan jag verkligen är. Och det värmer mitt hjärta. Trodde aldrig vi skulle prata så här med varandra. Men glad gör du mig. Och jag tänker på dig och allt du har framför dig. Är Otroligt glad för din skull. känner faktiskt lycka med dig. Och det förtjänar du. Önskar jag fick och kunde vara med att hjälpa. Men man skall ju aldrig tala om vad framtiden har att ge för det vet man aldrig. Du vet vem du är sötis ♥

Nu blir det tv med mannen ♥
Puss hajj.

En bild....

Publicerad 2014-01-20 17:43:25 i Allmänt

....säger mer än 1000 ord. Då måste ju 2 bilder säga mer än 2000 ord.





Tack och hej från mig då.

Mätt och belåten.

Publicerad 2014-01-16 19:27:19 i Allmänt

Då var maten nere. Blev Hemmalagad Pizza.
Planer för kvällen... hmm.... inget.... Kanske skull packa väskan till Kolmården. vi åker ju ändå i övermorgon. Har ju planer för morgondags kväll. så jaaa... Kommer bli en hel galen resa med Sofia, Ida och Novalie. Känner det på mig. :P Kommer bli hur kul som helst :) Nu blir lite frisk luft med mitt hjärta.



Torsdag :)

Publicerad 2014-01-16 14:57:08 i Allmänt

Novalie hämtad från dagis. Första hon gjorde var att slänga på sig sin nya one piece :) Nu har hon lagt kudden och huvudet på min höft. Så här ligger vi och tittar på barnkanalen. Fick lite panik innan. skulle hämta Novalie på dagis kl 14. Denna mamman vaknar 14.05 efter att ha slumrat till på soffan. Och likt förbannat hade jag ändå ställt kl på 13. Antar att jag var tröttare än vanligt. Fast så klart med all rätt. ;D Nu blir det varm Choklad för oss båda två i väntan på att pappi skall komma hem till oss. ♥



Onsdag.

Publicerad 2014-01-15 16:17:53 i Allmänt

Sorry det inte blev mer skrivande igår. Mår verkligen skit. Huvudvärk yrsel och allt därtill. och den dåliga nyheten gjorde inte saken bättre. Skall iväg och hämta lite saker som jag köpt på loppisen om en stund. Köpte en one piece till Novalie för 25kr och ett helt nytt linne med lappar kvar för 20kr och en bh oxå med lappar kvar för 20kr. Riktiga kap faktiskt. Träning med darten ikväll. Har inte bestämt mig om jag skall åka dit än. Mår ju inte helt 100. Nu blir det mackor för min del. Hejsvejs

Tisdag.

Publicerad 2014-01-14 08:16:39 i Allmänt

God morgon folket. Novalie äter frukost och jag dricker varm choklad. Skall på möte idag med min handläggare skall bli skönt för att se hur långt jag kommit i min kö. Nåväl.. skall hem sen och sova lite till. är så död i min kropp jag svär. -_- Känner mig halvt döende varje dag samt att ryggen klyddar som fan.

Får ner och sparka igång bilfan oxå. Men nu är det dags att klä på oss så vi inte kommer försent till dagis och möte. Skriver mer sen.. Ha en fin dag alla.

Lycka.

Publicerad 2014-01-14 01:19:29 i Allmänt

Asså att jag nu är på rätt väg, att detta skall gå min/vår väg är underbart. Att jag fått min tid den 3e är helt ofattbart. Känner mig som ett litet barn på nytt som väntar på tomten, fast jag är vuxen. Jag vill typ göra ett nedräknings schema till den 3e. Och gissa vad... ja jag ska fan göra det oxå! hihi*

Nog att hela dagen fuckat samt i morse när jag fällde en tår när jag såg det och kände "det kommer aldrig hända mig, hur fan kan jag vara så dum och tro att det kommer att hända mig"

Men det kommer att hända mig det vet jag!
Tiden ska bara ha sin gång. Och jag kommer verkligen få all hjälp jag behöver utan att betala en spänn. Lyckan jag känner det går inte att beskriva i ord. Hur i hellskotta ska jag kunna vänta nästan en hel månad till.
*gaaaah* Blir positivt tosig asså.

sova på nätterna kanske så går det ju mycket snabbare. ;)

Natti natti ♥

En helt vanlig Måndag.

Publicerad 2014-01-13 17:56:53 i Allmänt

Men en massa klydd på vägen så klart! Skulle lämna Novalie på dagis i morse då startar inte bilen. Väl inne i bilen är det helt igenfrostat på rutorna och orka skrapa rutorna på insidan. Nää... Fram skulle jag då med min cykel.. Vem hade cykel nycklen sist jo Ola... Vart är då cykel nycklen?! Ingen som vet inte ens han. Efter 20min cykel nycklen hittad, ut i förrådet ta min cykel.. Inga luft i däcken... -.- PANIK!!! Upp för trappan hämta pumpen pumpa som en idiot. På med ungen och iväg for vi. Tur man bara var 5min sen.
 
Skulle ringt massa samtal idag, det blev 2 av 3 samtal. Har iallafall fått min tid nu den 3e feb. Grymt glad för det. 
Nu skall det bli andra bullar. Efter denna dgaen bajs så är gubben min fortfarande inte hemma. 
Antisladd systemet slutade funka på vrom vrom. Och det kommer ju så jävla perfekt när snön nu kom. 
ELLER INTE!! Gaaaah!! Aja hoppas det är fixat till vi skall åka upp till Kolmården. För där lär ju vara fett mycket snö när vi är där uppe. Jag VERKLIGEN hatar när det händer. haha* Och vilken utemänniska är jag då?! Inte alls. 
 
Dags att fixa lite middag men vet inte vad. Ola har kortet samt bilen så kan heller inte åka och handla.. jävla mög är vad det är. Kaos dag.. Men jag skrattar lite åt det.. För idag släppe en sten... Känner mig lite gladare. Och kan nog slappna av på ett helt annat sätt nu.. Med fina värdefulla vänner som stöttar och finns där samt håller alla tummar och tår så kommer jag klara detta galant även om jag skulle få domen rakt upp i huvudet. Jag är stark och tillsammas kommer vi kämpa oss igenom detta allihopa. :) Och Tisse min bajbi. Du kommer få full upp kanske med mig nu om du skall förlja med mig överallt. För detta kommer jag inte vilja gå igenom ensam på det sättet.
Du fattar vad jag menar..
 
Novalie färdigbadad för kvällen. Köket städat och vardagsrummet udan plockat. Nu när det bara att vänta. 
Vänta på min älskade tills han kommer hem. 
 
Då må vara jobbigt nu i början. Men den som väntar på nåt gott väntar alltid eller aldrig för länge.. Välj själv. <3
 

fort söndag.

Publicerad 2014-01-12 23:36:31 i Allmänt

Hobbit 2 var det ja. Den var helt okej. men se en så lång film på bio?! Nänä aldrig mer. Kramp i hela kroppen. Rastlös i benen. Folk som smaskar och fiser. Usch nä... inte igen. Väl hemma köpte vi pizza och det fick bli vår kvälls mat.

I morgon har jag massor att kör. Spänd men vi får se vad som händer. ;D Skall ringa och få tag på gyn nu. Har fått tips om några bra så vi får se var jag kan få tid först. Sen kommer hela processen att börja. Allt kommer gå bra. Och jag delar med mig till vem jag vill och när jag vill. Så är det. Lika bra ni finner er i det :)

Nu säger jag natti natti och startar True Blood på tv. Och jag tackar för den fina pratstunden igår. ♥

Ha en bra kväll det skall jag ha :) Taa taa

Söndag!

Publicerad 2014-01-12 13:36:08 i Allmänt

Vaknade med hunden upptryckt i huet. Min fina lilla bebis. ♥ Jag och Misty tog en lång runda i morse sen satte vi oss i vrom vrom bilen för att åka ner till konditoriet för bullfrulle. När vi väl var hemma hade mina stora hjärtan vaknat och vi hade en underbar mys frukost. Novalie gick ner till Sofia, hon skulle få åka med till skattkamarön och leka med Ida. Och vad passar jag och gubben på att göra då?... Jodå vi är påväg in till Lund. Skall tanka vrom vrom och tvätta den så det blir en fin vrom vrom :) och lite ensam tid på bio efter det. skall se Hobbit 2 :) Kommer bli mysig dag och nästa helg blir Kolmården med övernattning ♥ Mer om det när det blir dags. Skriver mer sen! :)
Puss hajj

Lördag.

Publicerad 2014-01-11 20:33:19 i Allmänt

Vaknade med huvudvärk och magkatarr från helvetet. Tog en omperazol och panodil när jag vaknade och åt frukost. Efter frukosten gick jag och la mig och vila. 17.45 gick jag upp igen, huvudvärken fortfarande kvar men magkatarren hade lugnat ner sig. Mina hjärtan bakade morotskaka när jag kom ut i köket och middagen har precis avnjutits. Yoghurt marinerad fläskfile med kroketter och paprika sås. Himmelskt gott! Nu skall hunden få sitt vecko bad och Novalie sitt kvälls bad sen blir det myskväll. Kanske en bra film och massa godis och chips. Men först ut med vovvan nu innan badet.

Puss och kram ♥

Fredag!

Publicerad 2014-01-11 01:49:09 i Allmänt

Hade fisen hemma från dagis idag. Mys med min lilla sessa hela dagen nästan. Har varit förvånansvärt duktig idag och fortsatt med tvätten. Tvättat hängt och vikt. Åt en mycket uppskattad middag min älskade hade gjort. Oxgryta med ris. Sen hoppade novalie in i badet med miste och lyckan var total för henne.



Blev en lång natt igår. Gick ner till Becky vid kl 02 och väntade på att valparna skulle ploppa ut från Bella. Så vi hängde i hennes soffa kollade på poker tuneringar och var ute och sprang som bara den med Bella. Kl 4.30 blev jag trött och ville ha lite sömn innan man skulle upp och titta på valpningen. Nä såklart kom dem när jag låg och sov. och det blev 2 små svarta sötingar.

Nu ligger jag i soffan igen kollar på mina serier och bara älskar att pretty little liars har börjat igen.

Nu en cola och lite natta luft.

Natti natti ♥

2014

Publicerad 2014-01-09 22:47:07 i Allmänt

Nog med paus i bloggen. Nu är man tillbaka, nytt år, nya tag. 
Massor som kommer hända detta året. 
Men det berättar jag när jag känner för det :)
Misty lilla tjejen börjar bli stor tjej. 
Novalie börjar oxå bli stor tjej. 
Min gubbe börjar oxå bli stor (om magen) hahaha*
Nåväl.. Haft en underbar jul. Vi som höll i julafton i år. 
Och vår Tomte var så jävla suverän att det inte är klok. Tack Rolle!!
Sitter här med mina serier. Skall kolla lite nu. Ta fram lite smått och gott och bara njuta.
Ola har gått och lagt sig han skall ju jobba i morgon.
Hmm... Nyår firade vi hemma hos Mange och Carolin med deras underbara små döttrar.
Nog att man blev helt bebis-sjuk på den lilla Thilde. Vill oxå ha nu ju!! Men det kommer ;D
Tar bara en jävla tid! haha* Men den som väntar på något gott.. :P
Darten i full gång men blir att träna hemma nu mera.. Snart börjar matcherna :)
Får väll åka och hälsa på Christian i Eslöv lite då och då så han inte känner sig ensam stackaren.
Fast han har ju faktiskt Rocky :)
I morgon blir det att ringa läkaren... Få tid till sin dom. Men jag är stark jag fixar detta. 
Någon finns det ju som håller på mig och glad är jag över det. Du vet vart jag finns <3
 
Nåt mer?.... Ummm...... Nää jag tror inte det.
Nu blir det godis läsk popcorn och serier sen blir det natta med min man. 
Han är så jäkla bra min underbaring.
Dagens kommentar vid middagen. "Fan.. Jag verkligen älskar dig otroligt mycket"
Det va som fan.. xD inte varje dag man hör det ju. Man får ta vara på det. Man vet aldrig när det komemr igen. 
Hihi* Jag tittade på honom på det där lilla märkliga sättet men han verkade mena allvar hahaha*
 
Nä nu är det natti natti och tack för pratstunden finis <3
Du vet vart jag finns. :D
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela