sandraola.blogg.se

Everything has a new begining

=)))

Publicerad 2013-06-30 23:15:08 i Allmänt

Det skulle bli en riktigt bra kväll, men sen kom du och förstörde den
Ska inte sjunka ner till din nivå, kan inte fatta hur man tänker så
Men det är lugnt, jag är chill, tar en stek från min grill

Man knyter näven, sparkar lite grus får inte lacka
Vill inte skrämma dig men börjar backa
Jag kommer spåra ur, och det blir inte kul!

Du är inte värd en enda krona
Med ditt beteende så kommer du förlora
Finns ingen här som vill se dig, gå och skjut ner dig
Du är inte värd en enda krona
Med ditt beteende så kommer du förlora

För ingen diggar dig, ingen diggar dig så bara dra med dig.

Dåså..

Publicerad 2013-06-29 13:07:49 i Allmänt

Då börjar man sin helvetets månad på jobb. Men lön för mödan kommer jag få. hehe* Nu är vi på väg till novalies kusiner. Elias fyllde år på midsommar så nu skall vi hem där på lite fika och lämna paket. Förkyld är jag fortfarande och nu har hostan blivit som värst. Känns som lungorna håller på att gå i sönder varje gång jag får en host attack.

Nåväl... Idag har vi bokat 8 biljetter till bonbonland för att åka dit och fira novalies 4års dag. Med underbara vänner och barn så som therese rolle linus lucas och lille Melvin.

Inte nog med det älskade älsklingen Emilia skall oxå få följa med. Kommer bli sjukt roligt och massor av knäppebilder kommer det bli. Allt som allt kommer de bli en oförglömlig dag i våra liv och ett av dem bästa minnena med dem bästa människorna i våra liv.

UNDETBART!!! ÄLSKAR ER ALLIHOPA ♥♥♥

Det va som faan!! hahaha*

Publicerad 2013-06-25 23:42:13 i Allmänt

Tänka sig, att byta blogg. Undra varför? haha* Men många fina skratt har vi fått åt denne som vi läst om nästan varje dag. Tråkigt att man inte kan få skratta mer. Det är väll den ända sorg vi känner. Men det känns oxå som att stenen som var så tung för min syster äntligen släppte lite granna. Hur man kan såra och kränka andra människor för att sedan förvänta sig att bli väl behandlad är som att troka sig i röven med en kaktus efter man skitit. FULLKOMLIGT onormalt och helt sinnes. Vad trodde denne själv? Helt ärligt?!. hahaha* Skönt att denne människa äntligen tog beslutet att gå vidare i sitt liv. Måste vara grymt jobbigt för denne att ta det steget. Men tror hon gjorde det för sitt eget bästa. Hyser man så mycket hat mot människor som man knappt känner måste man ha stora problem med sig själv. Och hon upptäckte nog det själv. Det va ju liksom för väl.. Bättre sent än aldrig. Jag menar tar det verkligen nästan sju månader att behöva komma över gammal mjölk och älta saker tills man får nock av sig själv. Det där är betydligt större problem än vad andra kan orska. Man kan bara orsaka sånt själv. Tycker synd om dig. Men men.... Håller tummarna på att denne lyckats på vägen. hahaha* Må denne leva ett lugnt och sansat liv. För det kommer vi göra nu. Leva i harmoni, något som är ljuv musik i våra öron. Får se hur lång tid det tar innan denne är tillbaka på ruta ett igen. Då kommer vi att skratta åter igen. UNDERBART VÄRRE!
 
Nu skall jag gå och sussa. Jobb i morgon och lönesamtal. Wiihoo *
Det går bra nu <3 <3 <3
 
Puss hej.

Stress Tisdag. ♥

Publicerad 2013-06-25 15:27:54 i Allmänt

Stressigt på jobb eller nä det va det egentligen inte stressade nog upp mig själv för att jag har röv mycket att göra idag. Har fixat barnvakt till Novalie skall iväg på möte nu, sen hem gå ut med hunden igen. Sen bege mig till staffanstorp och hjälpa min älskade och packa det sista. Uppdaterar bloggen senare ikväll. Puss och hej ♥

Bye bye ängla hår.

Publicerad 2013-06-25 00:05:09 i Allmänt

Idag var det novalies första frisör besök.


Frisören frågade vad novalie hade tänkt sig för frisyr, Novalie svarade "Som Lotta på bråkmakare gatan.



Hon fick lila sprey i håret och novalie tyckte det blev super fint.



En super glad och nöjd novalie fick ett par nya skor och ett nytt fint halsband för hon varit så duktig och inte bara det. vi festande loss med en stor portion med pannkakor till novalie och en bakpotatis till mig. ♥



SISTERS 4 LIFE ♥

Publicerad 2013-06-19 23:41:55 i Allmänt

Jag saknar dig finaste bonus syster ♥



Älskar dig mer än du kan förstå ♥

Läkarbesök.

Publicerad 2013-06-19 23:19:08 i Allmänt

Fick en ny tid hos läkaren idag. Eftersom jag har huvudvärk till och från i 3v tid så var jag hos läkaren och tog blodprov och blodtryck. Lågt blodtryck men inte tillräckligt lågt för att medicinerna med blodtrycks höjande medicin och det är ju alltid skönt. :) Järn brist hade jag oxå och det är något som kan påverka huvudvärken. Läkare ville jag skulle prova med vitaminer kombinerat med järn för att se om det blir bättre. Skall ge det en vecka annars skulle jag ringa tillbaka till läkaren och då skriver hon ut Niferex till mig. Får hoppas på att det blir bättre.

Varit och fyllt på mina naglar idag tillsammans med Tisse och denna gången körde jag på lite dekoration. Sjukt nöjd blev jag :)




Nu blir det att krypa ner i sängen hos mina små älsklingar. I morgon skall det packas ut i husvagnen för efter jobb bär det av för midsommar mys med underbara vänner och alla barn. Kan inte bli bättre. Och mysigt skall det bli i husvagnen med min älskling. hihi* Ja och dom små älsklingarna oxå såklart.

Nu kallar sängen. Natti natti ♥

Mys dag med feber.

Publicerad 2013-06-17 22:08:52 i Allmänt

Haft feber hela dagen. *Bläää* Har siovit bort det mesta av dagen oxå.
Vaknade när mina älsklingar kom hem. Sen åt vi god middag.
Åkte ut til svärfar och hämtade lite saker, tradigt att han inte var hemma och jobbade sent.
Sen stannade vi och köpte glass och fyllde på luft i däcken på räzor bilen. *wrom wrom*
Nu är vi hemma. Novalie blev badad och nu sover hon sött. Ola är ute och målar det sista på husvagnen och jag sitter och myser med Misty ♥
Skall strax ta en Ipren och hoppa i säng. Blir inget jobb i morgon heller. Känner mig inte tillräckligt kry även om febern gått ner lite grann.
 
I morgon blir det dejt med fina vänner. Vi skall åka ut och träffa Anna och Nicklas. Ta en flabbe kaffe och lämna av lite saker till deras lilla tös. Skall bli kul. Har Aldrig träffat Anna men Nicklas har man ju träffat fast det är säkert 5-6år sedan man umgicks och jo Anna har man ju stött på när man mött dem på willys när man handlat. Men det har bara varit ett snabbt hej typ.
 
Så dagen är fullspäckad. Hoppas på pengar i morgon så jag kan gå och fixa till mina naglar under dagen. Behövs faktiskt. Och denna gången skall jag ha fint målade med dekor ;D Tufft som attans. Iblan får man skämma bort sig själv. För det förtjänar man faktiskt. Nu blir det strax att krypa ner i sängen och mysa med min stora älskling men först skall jag ut och gå med Misty ♥
 
Ha det fint tjingeling ♥♥♥

Feber. :(

Publicerad 2013-06-17 10:42:58 i Allmänt

Efter Emilia blev avlämnad vid tåget igår körde jag hem och blev helt jätte dåsig. Tempade och hade 38.4 Iprenen hjälpte inte mycket. :( vaknade nyss med feber och nu hade jag 38.6
hoppas på att febern ska försvinna under dagen så jag kan jobba i morgon.

Men idag och just nu blir det massa mys med Misty ♥



ha en underbar dag alla fina ♥

hahaha*

Publicerad 2013-06-16 13:28:02 i Allmänt

!!!!BUSTED!!!!
 
"Det finns bara en sak som gör en dröm omöjlig att uppnå:
Det är rädslan att misslyckas."
 

Tänk på det så slipper du vara den defensiva personen som du inte är.

Det klär faktiskt inte dig speciellt bra.
 

Tack din fjönt!

Publicerad 2013-06-16 11:58:35 i Allmänt

Tack Emilia för denna fetto bilden. Kolla min mage för fan!! haha♥
och nä det är inte vin i mitt glas det är kiviks päron dryck som min fina man serverade mig igår. som han sa, bara det finaste bästa till min älskling som jag älskar så mycket ♥ Underbara man! Älskar dig oxå snutte!! Tycker det är himla kul att du följer min blogg. och ja det är som du sa älskling det är ju vår blogg ;D ♥ Puss!!



Jahopp.

Publicerad 2013-06-16 11:43:21 i Allmänt

Må säga stor i orden liten på jorden.. haha* Och antagande hit och dit utan fakta. Sjukt kul är det iallafall. :D haha*
 
Har haft en super trevlig dag igår med finaste Emilia. ♥
Blev grilling och myskväll med Novalie och lilla Misty ♥
 
Nog att vi är lite finare lite bättre än vissa andra men det visste vi redan. Idag har jag och Emilia mysdag med tv-repriser och lilla Misty sover här bredvid oss. Stora älsklingen och lilla älsklingen har åkt iväg till Tosselilla med Rolle, Therese och deras barn. Man blir lite låst med en liten vovve men det gör inget njuter till fullo av denna tiden.
 
Emilia berättade precis sina framtisplaner för mig och henne.
1.Vi skall åka utomlands till sammans. - Det ser jag fram emot!
2. Vi skall se stora Eurovison Finalen tillsammas. - Det tycker jag!
3. Vi skall svenska stora Mellodifestivals Fnalen. - Låter oxå toppen!
4. När Emilia får körkort skall vi köra upp till Göteborg om det endast är så att vi skall köpa en hotdog. - Ehh oki.!
5. Åka till Böda camping en sommar ;D - Perfekt tycker jag! Hahaha*
 
Tröttheten börjar slå på riktigt ordentligt nu. Är inte riktigt helt kry från min förkyldning än men det löser sig nog.
Tillbaka till jobb i morgon. Kommer sakna min lilla fis här hemma. Tur att jag icke jobbar så länge om dagarna.
 
Ja just det!! Rökfri 5månader nu den 7 Juli! Stolt över mig själv. Tackar min fina El-cigg och alla goda vätskor på 0mg nikotn som håller mig på avstånd från cigaretterna. Nu är det Blåbärs smak i Clemorizern. Röksuget finns ju det men så länge jag får röka på den så går det fin fint.
 
Det har blivit så mycket bättre nu. Men nu är det bara 4 extra dagar. Så om fyra dagar så ♥♥
Nu skall jag återgå till min fina vän och min lilla vovvs. Blir lite tvätt oxå. Älsklingen rigde och bad mig så snällt så det kan jag väll visst göra.
 
Älskar livet för allt vad det är. ♥♥♥♥UNDERBAAAAAAAAAAAAART♥♥♥♥

"Hej! Får jag presentera dig en vän som heter Avundsjuk. Du träffar henne, när allting går bra i ditt liv. Hennes bror, Skenhelig, är trevlig mot dig när ni träffas men snackar skit om dig bakom din rygg. Deras syster, Patetisk, behöver delar av ditt liv för att kunna leva själv...
Varför?
För att du representerar allt, de inte är. Då kan du kalla på mig, och vem är jag?
- Jag är Leende och jag ska förstöra deras dag!"
 
Over and out Puss♥

hahaha*

Publicerad 2013-06-14 22:08:06 i Allmänt

Asså jag tycker nästan lite synd om vissa människor. Skrattretande som fan! Så jävla mycket snack och lite verkstad. Kom i luckan när det är allvar istället. För helvete asså! Hahaha*
 
Drömmar har vi alla. Andra har större vissa har mindre. Andras drömmar slår in vissas inte.
Drömmar är mål. Det är något man skall sträva efter att göra till sin verklighet.
Vissa kommer jävligt långt andra står och stampar på samma jävla ställe. Hahaha* Synd om dom för fan!
 
Jag vet vad jag har och kommer att ha, 3 underbara och friska barn. 1 underbar liten vovvsing. En underbar sambo/pappa/fästman. En underbar familj med alla mina 4 småsyskon. Världens bästa Mamma Och Världens Bästa Pappa och Faktiskt helt underbara bonus föräldrar vars mamma och pappa är tillsammans med. Och aldrig kommer jag för i hela världen aldrig glömma min bonus syster Emilia ❤
 
Emilia är en STOR del i vårt liv. Jag har plockat upp henne när hon låg ner och sparkades på. Torkat hennes tårar, varit hennes axel, hennes stöd och trygghet genom allt. Och kommer fortsätta finnas här, Och jag kan stolt säga att det finns ingen som kommer att ta min plats för henne så länge jag lever. Och kommer aldrig finnas en ersättare för mig heller för den delen.
 
Något fint Emilia skrev till mig för några dagar sedan. Låt mig citera.
 
 Till min bästa vän:
" När jag gifter mig kommer du att vara min heders tärna på mitt bröllop.
  När jag blir mamma kommer du att bli gudmor.
  Och när jag dör skall min grav ligga precis bredvid din.
  Du är en tjej som är mer än min bästa vän, du är min syster, min andra hälft ❤! "
 
För alltid du och jag Emilia. Idag, Nu, Imorgon, I Framtiden. För alltid vid din sida, precis som du är vid min. ❤

Nu är det inte många timmar kvar tills vi ses Emilia. Saknar dig som fan. ❤
 
 
 
 
...Vissa lever i en drömvärld, andra möter verkligheten. Sedan finns det de som förvandlar det ena till det andra...
Ta vara på det du har och inte på det du en gång hade, för det kommer aldrig någonsin till att komma igen.
 
❤❤❤Puss och kram ❤❤❤

....

Publicerad 2013-06-14 10:44:58 i Allmänt

På jobb.. bara 4 brukare idag.. slött och trött blir det. knappt något att göra ju. Motivationen är = noll.
Vädret gör ju definitivt inte dagen bättre alls. Feber igen.. frossa på ingång och näsan fortsätter att bara rinna. kaos. hoppas dagen går snabbt. sen hem och vila en timme sen bär det av på utvecklings samtal för novalie kl 15.30 sen hem och marinera 50 bitat karré till som just nu ligger i saltlake. sen middag sen mys och i morgon är det dags att hämta hem vovvs fisen ♥

Sms :P

Publicerad 2013-06-13 21:31:23 i Allmänt

Fick ett sms innan som gjorde att både jag och novalie började shooa och shimma. Vi får hem hunden på tidigare än väntat. Överlyckliga är vi!! På lördag efter lunch åker vi för att hämta henne och det är endast 2dagar kvar ♥ Kan knappt berga oss. Sen åker vi mot kågeröd till Emilia och mamma Annelie för att hälsa på sen vidare mot moster emmelie och moffa danne för att visa upp lilla underverket. kanske blir en tripp inom påarp oxå om moster carolin inte är hos pappa i kågeröd eller jobbar. underbart en heldag med alla nära och kära. thihi :) ♥ Kärlek till alla er fina älskar er som bara den ♥ nu är det sängen som gäller sista jobbedagen i morgon sen väntar en mysig helg med familjen och lilla Misty ♥

5 dagar kvar ❤

Publicerad 2013-06-13 14:36:08 i Allmänt

Asså tiden går riktigt jävla slött när man väntar på något. Både med "magen" och vovvsan. Vart hittar man motivationen till att ha tålamod med att vänta?... Jag har aldrig haft det där tålamodet. Kommer nog aldrig att ha det heller. Men i morgon är det fredag. Sen är man ledig och skall fixa massor av saker i helgen. Sen jobbar man måndag sen på tisdag är det dags att få hem henne. Må helgen gå redigt fort asså.
Jobbat med feber, förkyldning och hosta idag, börjar få tillbaka frossan som jag hade igår. Inte kul alls. Tackar min älskade som lät mig sova bort hela eftermiddagen och kvällen igår när han kom hem. Hörde inte alls mycket väsen av verken honom eller Novalie. Och senare idag när älsklingen kommer hem får han inte mecka husvagn det tillåter jag inte. Är så mycket annat som står på schemat som oxå måste fixas. Som tex köttet. Blev ju inte går när jag blev kass. Bara han skär upp det så kan jag fixa resten. Inga problem. Underbart att leva med en man som är kock. Alltid god mat, ja när han väl lagar den. Finaste råvaror, underbara dofter och alltid ett leende på läpparna när det kommer till att laga maten tillsammans.
 
Nu är det dags att hämta lilla Druttan från dagis. Ha en underbar dag i regnet.
Puss och Kram ❤

Kött haha*

Publicerad 2013-06-12 14:15:50 i Allmänt

Märks att man jobbar på 2 olika avdelingar i mellan åt. Det är så mycket lugnare att jobba inne i Upplevelsegruppen än att jobba inne i Projektteamet. Idag har jag jobbat med Tina inne i upplevelsegruppen. Haft en mycket trevlig lunch med chefen. Nyss hemkommen och skall strax köra för att häämta Novalie. Och idag blir det väll mer husvagnssysslor. Köttet skall oxå skivas upp. Jaa, köttet.. Vad skall man säga 30kg karré, ddet blir en jäävla masssa kött asså. Sen skall jag fixa marrinaden till allt kött. Ingen som typ har en balja som man kan få låna? hahaha* Naae det blir nog br ändå. ;P Lite städning och tvätt på schemat när Novalie och jag kommer hem. Men förts måste vi få undan all tvätt och lägga in i garderoberna. Då blir det mer plats till att städa. Wooohoo* Eller inte..
 
Nu är det mindre än en vecka innan vi skall få hem lilla Misty. Bara 6 dagar. Underbart!! ❤
 
 

Underbart Väder!

Publicerad 2013-06-11 21:34:07 i Allmänt

Jobbat på som vanligt och jag älskar verkligen mina brukare. Utan dem hade nog inte mitt jobb varit så kul som det faktiskt är. Lugn dag som vanligt. Gick promenaden men Malin på 20min istället för 40min. arbetat ute i solen med trädgårdslandet och jösses vad jag bränt både axlar och ansikte.. men det blir fint sen när det röda lägger sig.. :)
 
När jag slutade jobba åkte jag hem tog en dusch åkte och hämtade Novalie och körde vidare till Kalle så Novalie och Sally kunde leka lite med varandra. Dom är så söta tillsammas och dom bråkar som småsyskon. haha* Sött var det när dom hade västa diskussionen om kloss-slottet som Sally rev när Novalie försökte bygga upp det gång på gång. Vi var oxå ute på lekplatsen dom gungade och lekte i sandlådan sen blev det myspys med saft och russin.
 
Väll hemma höll så klart älsklingen på med huvagnen, vilket inte är så ovanligt nuförtiden. Jag och Nvale stack iväg och hndlade mat så det blev tackos till middag.
 
Nu är det bara 7 Dagar kvar till vår lilla älskling kommer hem. Och 4 dagar kvar till annat. ;D
 
Nu blir det tv mys med mannen.
 

Varmt!

Publicerad 2013-06-10 14:19:14 i Allmänt

Vaknade i morse av hans jävla 58 tusen snoozande ggr.. Är nog bara en tidsfråga innan jag får spel och kastar ut telefonen en morgon. haha* Trött som ett as i morse sniglade jag mig upp ur sängen, in och väckte Novalie som sa "Mamma inte nu..." Jo upp och hoppa med dig nu.. Så drog jag av henne täcket.. "Mamma bara en liten stund till.." Nej sa jag och rullade upp gardinen.. Sen var det igång.. "Mamma fattar du inte vad jag säger till dig, uhu nu är jag så förbannad på dig.. Aldrig får jag sova så länge.." haha* Gott skrattade vi båda två. Lämnade henne på dagis sen dunkade jag iväg till jobbet. Har varit helt trött hela dagen. Måste vara solen som tar för mycket. Men snart är det semester och då skall det sitta och pressas i solen. Jag och Tisse skall ligga på campingen i vars en badenbaden vid nån av våra husvagnar och bara njuta medans gubbarna dricker öl och får jobba litta. ;P Asså jaja dom skall inte tro att bara för att vi inte kommer förtära alkohol i din mängden som dom skall att vi inte ska få njuta och slappa när vi skall vara chufförer och sånt trams. Icke sa nicke! hahaha* Jävla trams om de skulle få för sig något helt annat.
 
Idag är det bara 8 dagar tlls vår lilla tjej kommer hem. Skall bli så mysigt. Vi längtar så efter henne.
 
Dags att hämta Prinsessan på dagis. Hejsvejs

Lång dag.

Publicerad 2013-06-09 20:49:56 i

Idag hade jag och Novalie sovmorgon. Skönt var det. Vi skulle ju träffa vår lilla tjej och det gjorde vi oxå. Men först åt vi frukost och tittade på barnkanalen. Ola, Rolle och Fredrik åkte till Tyskland i morse för att handla. Så det blev mycket mamma dotter mys. Vi hoppade sedan in i duschen klädde på oss och åkte iväg för att träffa vår nya lilla familje medlem Misty. ♥
Efter vi varit och lämnat pengar och träffat henne åkte vi och åt en hamburgare tallrik. Det gillade "magen" ;D
Sen kom vi hem och mös lite till innan stora älsklingen kom hem. Med sig hem hade han massor av gotte. Det tycker vi om :P Nu ligger vi alla helt utslagna på soffan efter kvällens pizza mys.





saknar vår fina Emilia. Men snart ses vi igen. thihi* Måste ju åka dit och visa vårt lilla nya liv som kommer inom kort. ♥



♥ Kärlek till alla nära och kära ♥

"Run... and run as fast as you can.. you know the other part, don't you?!"

Aww....

Publicerad 2013-06-09 16:54:58 i Allmänt

Jag tycker verkligen det är så jävla roligt när folk tycker synd om sig själva.. Och snackar massa gojja om hur dem har blivit behandlade hit och dit och sen har gjort exakt lika dant själv. Snacka om att vara en bitter dubbel morals fitta!! Vänder ryggen till varandra hit och dit.. pff vem fan var det som vände sin så kallade bästa vän ryggen först. Äckligt jävla beteende. Ringer sen och bölar över att killen varit otrogen mot henne INGEN och vill ha sympati och tröst från någon som fortfarande är sårbar och ledsen över saker och utnyttja på känslor. Va fan tänker du med ditt jävla pucko?! Du trodde verkligen hon skulle ta tillbaka dig som vän bara för att killen du tror du kommer leva ett lyckligt långt liv med träffat en ny igen? Och sen helt plötsligt berätta om era framtidsplaner efter han kommit tillbaka till dig igen så att du kan krossa henne om och om igen med alla dina jävla lögner!! Du gör verkligen allt för att folk skall tro på dig! SER DU INTE ATT DU SKADAR MER ÄN GÖR NYTTA?? Patetiskt!! Tyvärr ser vi alla igenom dig nu!! Lev du ditt liv med din pojkvän som knullar allt och alla, ni kan skratta bäst fan ni vill men den som skrattar bäst skrattar sist och mest. Våga fan inte komma och säga att livet går vidare, det är bara att släppa!! Du har ju inte släppt något som hänt för ett fucking jävla halvår sedan!! Jag förstår verkligen att min och hennes vänskap sticker i dina ögon annars hade du inte ältat detta gång på gång på gång och spytt en massa skit om oss i din jävla fucking blogg. Ja vi läser vad du skriver för vi gillar att läsa bloggar och det är inte bara din. Men uppenbart så stalkar du våra sidor och lyckan som vi har känner uppenbarligen inte du. Avundsjuk är vad du är!! Vi nämner inte ens dig i våra bloggar för du är inte ens värd att ödsla tid på. Blicka framåt istället och fokusera på vart du står i livet och inte på oss. Du är en sjuk liten människa. Du borde söka hjälp för dina psykiska fel du har i huvudet!! Och det skall bli jävligt intressant och se vad du skriver här näst!! Blocka och lås vad fan du vill men om det stör dig så jävla mycket att vi läser din blogg, SÄTT ETT JÄVLA LÖSEN PÅ DEN!! Nu får det fan vara bra med dig!! UUUUUUUSCH!!!!

I morgon skall vi se henne. ❤

Publicerad 2013-06-08 23:02:57 i Allmänt

Igår var vi på kalas. Mycket trevligt och underbart hos våran fina Emilia
Hoppas att du blidde glad för presenten ;D
Ett Stort Tack till Pappa Hitler Peter och Vackra Mamma Annelie för att vi fick komma hela lilla familjen och vi kommerr att hälsa på mycket snart igen det lovar vi
 
Idag har det varit massor på schemat har varit och handlat massa nya saker till vad som kommas skall.
Underbart!!
Idag har vi oxå lämnat tillbaka Bonnie då det inte riktigt funkade mellan henne och Novalie. Tråkigt men sant.
Ledsna i våra hjärtan. Men det var för det bästa.
 
Bättre tider på igång. Och imorgon så skall jag och Novalie åka iväg och se henne. Vilken känsla. Ola skall till Tyskland med Rolle och Fredrk och handla hem massor av alkohol som skall förtäras under sommaren och alla husvagns semestrar.
 

Åhhh vad jag längtar tills i morgon. Kl 13, Då får vi  äntligen se vår lilla tjej


" 3 Rules in a relationships,
  1. Dont lie
  2. Dont cheat
  3. Dont make promises you cant keep"
 
Att man som normal människa kan och vill leva med någon som gör slut, träffar andra. Sen kommer tillbaka om och om igen förstår jag mig inte alls på. Vill man skada sig själv på det sättet varsågod. Men iofs man blir som man umgås. Psykopat, mytoman, enerverande, provocerande och manipulerande... Usch... Sök Hjälp! Jävla tur jag inte umgås i såna kretsar då hade jag fan blivit rädd för mig själv.
 
Fast jag må då vara lyckligast. För jag har världens bästa sambo världens bästa pappa till min dotter.
Han är trogen, tittar inte åt andras håll och flörtar definitivt inte med andra och går inte och dejatar bakom ryggen på mig. ❤ Älskar honom oerhört mycket. Min fina Ola

 

Puppy Love ♥

Publicerad 2013-06-06 21:17:59 i

Även om Bonnie är 8år gammal så denna kärleken värmer mitt mamma hjärta enormt ♥


Midsommar påväg ♥

Publicerad 2013-06-06 21:05:12 i Allmänt

Idag har dagen verkligen gått fort. Vaknade tidigt. Gick en lång promenad med Novalie och Bonnie. Sen åkte vi och handlade frukostbullar med oss hem till älsklingen. Käkade och allt va helt underbart denna morgon. Tänka sig att man kan vara så här lycklig. Bästa känslan ever att flyga runt på rosa små fluffiga moln. thihi* Fick tag i en tjej som heter Jennie ute i Teckomatorp som fick klippa till pälsen på Bonnie. Så när är den tjocka ovårdade pälsen borta. Tror Bonnie tycker det är jätte mys hemma hos oss. Hon har börjat vakta oss väldigt mycket, och är väldigt lugn och trygg i sig själv. Underbart att kunna få ge en hund som blivit vanvårdad och farit illa en andra chans i livet. Det värmer i våra små hjärtan att kunna hjälpa henne med ett bättre liv.
 
Vi kom hem från trimningen och slängde oss in i duschen for iväg till min underbara hemstad Helsngborg för att gå ner på grönngen tillsammans med dem bästa vännerna Therese och Rolle. Käkade mat på nån tågvagn... Hette Mölle-Vagen eller Mölle-Expressen eller något. Sjukt gott och såklar blev jag inte mätt på det jag fick på min tallrik för 245kr o.O *katastrof* haha* Men "magen" gillade det ;D Och helt plötsligt började vi prata om midsommar vad vi skullle hitta på, och impuls-Rolle säger vi drar till High Chaparall och campar med husvagnarna. Jovisst!! Ola var snabb på telefonen och ringde och bokade camping-platser. Så hem från Hbg åkte vi och satte upp förtältet till husvagnen och fint blev det så nu skall bara alla sakerna på plats sen bär det av.
 
Massa mys kommer det bli
Nu skall jag natti natta fisen sen blir det mys framför tvn med den bästa sambon man kan ha.
 
"If you dont mean what you say, then shut the fuck up bitch"

Bonnie ♥

Publicerad 2013-06-05 20:18:29 i




Har blivit med vovvs en tid framöver... liten, go, tjock jack russell på 8år ♥ hoppas på att hon kommer att få stanna hos oss. thihi*

Skojsigt!!

Publicerad 2013-06-04 19:55:12 i Allmänt

Har haft en helt perfekt dag. Nu börjar man bli lite trött i ögonen men det ordnar väll upp sig. :))
Började jobba halv 9 i morse sen var det rätt slött på jobb men sen tog jag och en annan kollega tag i brukarna och satte igång att baka kanelsnäckor. Blev en stor deg och sammanlagt 90 nygräddade bullar. Och vi sparade undan några som vi sedan hade till fikat innan jag åkte hem. Trivs som fisken i vatten på mitt jobb... Men, det finns ju alltid ett men.. haha* Fast det behöver vi inte gå in på. Efter jobb tog jag en trip till Husie för att lämna av älsklingens nycklar på hans jobb som han glömt i morse. Han hade visning på sin lägenhet idag och då kan det ju vara bra att ha nycklar.. haha* Efter jag varit i Malmö så åkte jag in en tur till ÖoB och handlade lite tvättmedel, schampoo, och saker man behöver för att hålla rent hemma. Sen åkte jag vidare till rusta och köpte kronljus till mina kandelabrar. Så nu fyller stakarna sin funktion. Körde hem, möttes av mina älsklingar i hallen när jag var påväg till kävlinge för att hämta en griffeltavla på stativ som jag fyndat till Novalie. Och tro hon blev glad när jag kom hem med den. Sötaste lilla prinsessan. Mer tacksam unge än henne kan man nog inte ha.. Fast iofs, både jag, Ola och Mamma/Mormor älskar att skämma bort henne. thihi* Efter Novalie fått krita av sig på sin tavla så bestämde vi oss för att äta kinamat, så jag och Novalie körde iväg och hämtade maten. Tackar mina fina älsklingar för den underbara maten. Nu har jag och Novalie ätit vår efterrätt och Ola är ute i vår husvagn och målar samt grejar en massa. Kommer bli en riktig svenne-sommar ;D haha* Snart är det dags att stoppa om lilla sessan för kvällen/natten. Och jag skall sitta här och njuta av hur underbart livet är samt att vänta på att Ola skall komma upp och ha myspys kväll med mig. Jag har nästan allt jag kan önska mig. Jag har en underbar Sambo/Fästman, en underbar frisk och kry liten tjej, UNDERBARA vänner, och En familj som jag håller av väldigt mycket. Men det är något som fattas... ;D Det kommer komma inom kort det känner jag på mig. *Eller inte* o.O Strunt samma liksom haha*
 
Vill även citera något jag fick utav min älskade Emilia idag:
"Du betyder så jävla mkt för mig, hade kunnat skriva en bok om hur mkt du betyder för mig, för ja ser inget liv utan dig sandra du e den bästa som någonsin kommit in i mitt liv, du har inte bara blivit min bästa vän utan du har blivit en del av mitt liv du har blivit min storasyster som alltid står vid min sida och är så tacksam för att ha dig i mitt liv! Jag älskar dig storasyster från månen och tillbaka älskar dig idag i morgon föralltid tills döden skiljer oss åt!♥"
 

Emilia: Du betyder oxå otroligt mycket för mig. Vilket framkom i mina sms till dig igår. Jag kommer aldrig låta något ont hända dig för då skall folk få se och känna av att satan lever och jag kommer bli deras värsta mardröm. DU är som en syster för mig oxå och jag värdesätter dig på ett sätt som jag aldrig gjort med mina andra vänner. Alltid finns jag här för dig. Kommer alltid stå upp för dig. Skydda dig och ge dig den trygghet som du behöver även om jag kan vara hård mot dig ibland. Men jag gör det av kärlek. Och det vet jag att du garanterat vet. Ibland är det lätt att vara impulsiv och då kan man behöva den där extra människan där borta som ändå är så nära men ändå så långt borta att öppna munnen. Kommer aldrig att svika eller lämna dig. Men det går till en viss gräns för oss alla. Men oavsett om vi har delade meningar eller olika byxor som gör att vi kanske inte alltid drar jämt så kommer inte det som vi har att lämna varandra någonsin. Du är oxå en del i mitt liv, men inte bara i mitt utan även Olas och Novalies. Vi älskar dig. Och stöttar dig in i det sista. För alltid är du älskad Emilia. Glöm ALDRIG det! <3
 
Och med detta så sätter jag punkt för idag och skriver mer i morgon.
Puss och kram
 
(Om någon kallar dig ful... Ge dem då en kram och visa att du stödjer deras synfel.) Det brukar jag göra :D

Allt är så perfekt.

Publicerad 2013-06-04 01:28:03 i Allmänt

Har världens underbaraste vid min sida. Han sover så sött, min hand passar så bra i hans, när våra ringar möts är det som att hjärtat talar om att vi skall alltid vara ett, vår lilla familj är ett under samma tak. Att bo tillsammans, få kunna uppfostra våra barn tillsammans, se dem växa upp tillsammans och att kunna älska varandra villkorslöst, dela lika på allt som vi har och äger, och att få ha och känna det tilliten till varandra som vi gör är väldigt sällsynt.

Lyckan är enorm! Ni alla betyder fruktansvärt mycket för mig. Tillsammans är vi starka tillsammans är vi vår egna lilla familj. Älskar er så otroligt mycket ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela